Cara Ketatkan Faraj Paling Mudah Dan Berkesan

bunga-pelik-tv3

============== PRODUK TERBARU =================

promosi-serum-vgrip-pengetat-faraj

===============================================

 

Tongkat Ajimat Madura

Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

TONGKAT AJIMAT MADURA

tongkat-ajimat-madura

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

tongkat-ajimat-madura-asli

Cara memakainya:

1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!

PERINGATAN : “WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”. ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI… BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI…. DI CHINA TONGKAT AJIMAT MADURA DI JUAL PADA HARGA USD63.00

 

Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA.

Dari : Puan Bariah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya..

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

thanks TONGKAT AJIMAT MADURA…saya akan rekemen pada kawan2…kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la…tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

testimoni-tongkat-ajimat-madura

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***

P/S : anda boleh lihat GAMBAR Tongkat Ajimat Madura dan ORder di sini, Klik sini

Incoming search terms:

  • cara bersetubuh paling best
  • ketatkan faraj
  • cara bersetubuh paling sedap
  • cara ketatkan faraj
  • petua ketatkan faraj
  • rahsia malam pertama
  • jimak sedap
  • cara2 bersetubuh
  • suami isteri bersetubuh
  • cara mengetatkan faraj
  • petua mengetatkan faraj
  • petua tradisional ketatkan faraj
  • gambar cara bersetubuh paling best
  • cara cara bersetubuh paling sedap
  • ketatkan faraj cara tradisional
  • teknik bersetubuh paling best
  • video cara bersetubuh paling best
  • urutan faraj
  • mengetatkan faraj
  • ketat faraj
  • petua ketatkan lubang faraj
  • ubat ketatkan faraj
  • seks paling sedap
  • cara merapatkan faraj
  • tips ketatkan faraj
  • gambar bersetubuh paling best
  • ketatkan vagina
  • petua tradisional sempitkan faraj
  • cara nak ketatkan faraj
  • ubat ketat faraj
  • cara nak ketatkan faraj secara tradisional
  • cara nak ketatkan lubang faraj
  • nikmat bersetubuh
  • posisi seks paling sedap
  • mengetatkan faraj cara tradisional
  • cara mengetatkan faraj secara tradisional
  • cara ketatkan faraj secara tradisional
  • cara main paling sedap
  • cara ketatkan vagina
  • cara mengetatkan kemaluan wanita
  • video suami isteri bersetubuh
  • cara mengetatkan vagina
  • sempitkan faraj
  • merapatkan faraj
  • petua merapatkan faraj
  • cerita seks suami isteri
  • gambar cara menghisap payudara
  • main paling sedap
  • cara nak bersetubuh
  • cara untuk ketatkan faraj
  • cara jimak sedap
  • Petua ketatkan vagina
  • ubat untuk ketatkan faraj
  • cara ketatkan dara
  • petua sempitkan faraj
  • senaman ketatkan faraj
  • rapatkan faraj
  • petua rapatkan faraj
  • jimak paling sedap
  • petua ketat faraj
  • ubat sempitkan faraj
  • cara sempitkan faraj
  • ubat mengetatkan faraj
  • jamu ketatkan faraj
  • nikmat jimak
  • imej cara bersetubuh
  • macam mana nak ketatkan faraj
  • petua ketatkan dara
  • ketatkan faraj dengan manjakani
  • cara seks paling sedap
  • nak ketatkan faraj
  • petua tradisional mengetatkan faraj
  • faraj sempit
  • sex paling sedap
  • teknik bersetubuh hot video
  • petua mengetatkan lubang faraj
  • ketatkan faraj petua
  • cara mengetatkan faraj tradisional
  • cara tradisional mengetatkan faraj
  • tips mengetatkan faraj
  • mengetatkan faraj secara tradisional
  • jamu untuk ketatkan faraj
  • ketatkan faraj secara tradisional
  • cara nak sempitkan faraj
  • cara tradisional ketatkan faraj
  • mengetatkan kemaluan wanita
  • petua merapatkan lubang faraj
  • mengetatkan faraj dengan cepat
  • petua nak ketatkan faraj
  • bersetubuh paling best
  • cara mengetatkan faraj wanita
  • petua faraj ketat
  • petua mengetatkan vagina
  • gambar bersetubuh paling sedap
  • merapatkan faraj secara tradisional
  • faraj sedap
  • cara rapatkan faraj
  • cara sex paling sedap
  • petua untuk ketatkan faraj
  • ketatkan kemaluan
  • tips ketatkan lubang faraj
  • ubat rapatkan faraj
  • cara ketatkan faraj dengan manjakani
  • ubat ketatkan lubang faraj
  • tips untuk ketatkan faraj
  • ketatkn faraj
  • cara paling sedap bersetubuh
  • cara tradisional untuk mengetatkan faraj
  • cara untuk mengetatkan faraj
  • cara ketatkan lubang
  • cara cara bersetubuh video
  • petua ketat
  • ketatkan dara
  • manjakani ketatkan faraj
  • petua untuk mengetatkan faraj
  • tips sempitkan faraj
  • tip ketatkan faraj
  • Seni bersenggama
  • cara ketat faraj
  • cara ketatkan kemaluan wanita
  • cara mengetatkan kemaluan
  • faraj yang disukai lelaki
  • petua ketatkan faraj dengan manjakani
  • mengetatkan faraj dengan manjakani
  • petua mengetatkan faraj dengan manjakani
  • cara merapatkan kemaluan wanita
  • posisi seks sedap
  • mengetatkan vagina
  • cara ketatkan rahim
  • bagaimana nak ketatkan faraj
  • senaman mengetatkan faraj
  • faraj ketat sedap
  • ketatkan rahim
  • faraj ketat suami suka
  • petua ketatkan rahim
  • cara ketatkan kemaluan
  • cara untuk ketatkan dara
  • cara mengetatkan rahim
  • cara nak ketatkan vagina
  • jamu mengetatkan faraj
  • petua ketatkan kemaluan wanita
  • sex paling best
  • tips merapatkan faraj
  • produk ketatkan faraj
  • ubat untuk mengetatkan faraj
  • tip mengetatkan faraj
  • untuk ketatkan faraj
  • rahsia ketatkan faraj
  • ubat merapatkan faraj
  • gambar teknik bersetubuh paling best
maca-krim-tahan-lama dana-10

14 Responses to Cara Ketatkan Faraj Paling Mudah Dan Berkesan

  1. Arra says:

    bagaimna untuk order ?

  2. Nur says:

    assalamualaikum, macam mana order ya kalau dibrunei?

  3. nurul ain says:

    Mcm mne nk oder or dapatkan tongkat ajimat madura ni lau sy kat kelantan

  4. safuan says:

    Mcm mna sy nk dapkan tongkat ajimat madura

  5. aida says:

    Umur saya dah 50 tahun. Saya jarang melakukan persetubuhan dengan suami sebab suami selalu menolak….katanya tak puas sebab lubang faraj saya dah besar sebab melahirkan anak. Sedangkan nafsu saya kuat dan kalau boleh saya nak buattiap tiap malam…saya mest ena buat sesuatu untuk memberi kepuasan pada suami saya bila kami bersetubuh….saya ingin mencuba produk ini supaya nanti suami saya akan puas dan kami boleh melakukan pets
    etubuhan setiap malam

  6. ieyla says:

    Macam mane nak oder tongkat ajimat madura saya kat terengganu … kalu kat terengganu mane nak dapat tongkat ajimat madura …

  7. eyza says:

    Mcm mana saya nak beli tongkat ajimat madura kat sarawak dan berapa harganya…

  8. inka says:

    Nak order mcm mana harga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MiniLove Gel
produklelakipower@gmail.com
produklelakipower@gmail.com
myniaga2u@gmail.com
myniaga2u@gmail.com
myniaga2u@gmail.com
Tongkat Ajimat
produklelakipower@gmail.com
PL SuperSpray
MLG
myniaga2u@gmail.com
Breat Pam